Rita Fitnesz Receptjei

Diétás recepteket készítek cukor és fehér liszt nélkül fogyáshoz, egészséges táplálkozáshoz.

Receptkereső

Keresett kifejezés:
Árszint:
Fő kategória:














Konyha:


Étkezés:




Szezon:




Alkalom:










Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:





Speciális összetevő:






Népszerű témák:











Újabb hibázás

 

8. nap

2014-07-24

Reggel elég éhes voltam, így a mézes teát két tojásból álló hagymás rántotta követte. Azért, hogy jobban figyeljek a zsírbevitelre, ezúttal kimértem mindent pontosan és elmentettem a receptet a kalóriabázison. Még egy szelet light kenyeret ettem hozzá és 40 g kígyóuborkát. Így összesen reggelire 282 kalóriát vittem be és 15 g zsírt.

Mivel elhatároztam, hogy több gyümölcsöt fogok enni, így uzsonnára 140 g sárgadinnyét ettem két részletben (55 kalória).

Ma is sütnöm kellet egy adag pogácsát a páromnak. Három darabot ettem (197 kalória). Így a nap további részében jobban kellet volna figyelnem a zsírbevitelre.

Ebédre a maradék rántott jércéből ettem 100 g-ot. Készítettem hozzá párolt rizst (100 g), melyet összekevertem olívaolajon megpirított cukkinivel, lila hagymával és kápia paprikával (140 g). A maradék uborkasalátát ettem hozzá, 470 kalória bevitellel. Valójában nem tudtam megenni mindet, elraktam uzsonnára is.

Délután nagy kertészkedésbe fogtam (gyomlálás, ásás, metszés), így utána nagyon megéheztem, nemcsak az ebéd maradéka fogyott el, hanem egy natúr joghurtot is ettem egy nektarinnal és kevés édesítőszerrel, megszórva zabpehellyel (196 kalória).

Kicsit később kukoricát főztem a páromnak. Kóstolónak 100 grammot ehettem, mert a program szerint már nem fért volna bele több.

Este még 10 percet súlyzóztam és 10 percet felüléseztem. Volt pár perc helyben futás is és a programba felvittem a kertészkedést is. Így 252 kalóriát égetem el.

Ezen felbátorodva az esti filmnézéshez ettem egy szelet light kenyeret néhány darabka sajttal és mellé egy dl édes pezsgő is került csakúgy, mint egy darab túrós sajtos pogácsa. Ezzel a lépésemmel viszont 48 kalóriával többet ettem.

A mozgással jelentősen csökkent a fehérje és a zsír szintje is. Az esti nasival viszont a fehérje értékét felhoztam, a szénhidrát jó volt, de a zsírt túlléptem 14 grammal.

Viszont sikerült 1,5 liter vizet meginnom. Ma nem vagyok büszke a teljesítményemre. A súly továbbra is 68 kg. Holnap jobban bele kell húznom!

Szép estét!

» Tovább az összes naplóbejegyzésre

» Enni és Fogyni - Útmutató a fogyáshoz (e-Book)

vissza