• Diétás süti Földi Rita

Földi Rita

Mottóm: Álmodd meg, tegyél érte és hidd el, hogy  meg tudod valósítani!

Blogomat Gulyásleves nyakkendőben néven indítottam 2013-ban, elsősorban magyaros, házias receptek közlésére. Ekkoriban stresszes munkakörben dolgoztam, keveset mozogtam és sok zsíros, cukros ételt fogyasztottam – rövid idő alatt 10 kilót híztam.

A felszedett kilóktól és az egészségtelen életmódtól nem éreztem jól magamat a bőrömben. Amikor eldöntöttem, hogy ezen változtatok, az egészséges, tudatos táplálkozás és a fogyókúrás ételek kerültek előtérbe, és ezek fokozatosan megjelentek a blogomon is. Sokat kísérletezettem fehér cukor és fehér liszt nélküli ételekkel, közben kalóriaszámolással, diétás ételekkel és mozgással fél év alatt sikerült lefogynom a felszedett 10 kilót.

Boldog és elégedett vagyok az alakommal, de rájöttem, hogy zűrzavaros és túlhajszolt világunkban az egészséges életmód nem mérhető grammokban vagy leadott kilókban – hanem sokkal inkább a percekben, melyekben boldogságot és szeretetet élünk át. A fittség ezt jelenti számomra: fittnek lenni testben és lélekben. 

A blog nevét is megváltoztattam: ez lett a Rita fitness blogja és már nem csak a diétás receptjeimet osztom meg, hanem lelkesen keresem a választ arra, mi kell ahhoz, hogy boldogok legyünk? Talán a finom ízek élménye, a szabadidő örömteli eltöltése, a kreativitás megélése vagy az álomalak elérése tartalmazza a legtöbb mosolykalóriát?

Tarts velem, találjuk meg együtt a tartalmas, boldog és fitt élet receptjét!  

Receptjeim

A diétás receptek mellett itt megtalálhatod azokat a receptjeimet is, melyeket még a nagymamámtól vagy az édesanyámtól örököltem. »Főzni akarok

Cikkeim

Cikkeimben megtudhatod, hogy a gasztronómián kívül miben találom még meg a boldogságot és merrefelé keresem a tartalmas élet receptjét. »Olvasni akarok 

Könyvem

Az első szakácskönyvemben olyan édes recepteket gyűjtöttem egy csokorba, melyek beilleszthetőek a diétás étrendekbe is. Könyvemben bebizonyítom, hogy alacsony kalóriatartalommal is lehet ínycsiklandó desszerteket készíteni. »Mutasd a részleteket

Tanfolyam

Online kurzus fogyni vágyóknak, életmódváltóknak »Szeretnék életmódot váltani

Sajtómegjelenések

Itt megtalálod, hogy milyen újságokban írtak rólam. »Megnézem

Médiaajánlat

Együttműködnél velem? Írj nekem itt! »Mutasd a címet


Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Szerző: Földi Rita

Földi Rita vagyok. Fitness blogomon bebizonyítom, hogy a diétás ételek is lehetnek ínycsiklandóan finomak. Felejtsd el az önsanyargató diétákat és az unalmas ételeket! Ha neked is hiányzik a diétából az édesség, a sütemény, akkor jó helyen jársz!

Segítek neked, hogy finom ételekből állíthasd össze a diétás étrendedet, megmutatom, hogyan lehetsz hosszú távon karcsú és tippeket adok ahhoz, hogy az evésen kívül másban is megtaláld a boldogságot. Olvasd el a cikkeimet, nézd meg a receptjeimet, de előbb ismerj meg jobban, ha pedig kérdésed van, üzenj nekem itt!