• Vagány Receptek e-book
  • Életmódváltó Csomag - Étrend és Receptek
  • Megjelent könyveim
  • Fitnesz édességek könyv
  • Enni és Fogyni ebook

Hamarosan Michelin-csillag ragyog a Gellért Hotelre

2018.10.28.

Hamarosan Michelin-csillag ragyog a Gellért Hotelre

Részletek a VIII. Márton napi Borfesztivál exkluzív eseményének, a Lakosztályétterem fine dining ételsoráról

Palágyi Eszter, a Michelin-csillagos Costes head chefje ezúttal a Danubius Hotel Gellért Márton napi Borfesztiváljának “díszvendégeként” a fesztivál exkluzív eseménye, a Lakosztályétterem vendégeit varázsolja el fine dining ételsorával és a hozzá tartozó borválogatással.

Az eddigi borfesztiválok során egy merőben új gasztronómiai fogalmat is bevezetett az idén 100 éves Gellért Hotel, amely már az első évében nagy sikert aratott. Elsőként a szállodák között, lakosztályétteremként nyitotta meg a nagyközönség körében azt az apartmanját, mely a legszebb kilátást mutatja a fővárosra, és melyben eddig legjelesebb vendégei szálltak meg. A kezdeményezés közkedvelt hagyomány lett mára, ahol Michelin-csillagos éttermek séfjei adják egymásnak a kilincset.

Ezúttal november 9-én és 10-én ad helyet a limitált exkluzív vacsorának a 422-es apartman, ahol Palágyi Eszter ételsorát élvezhetik a vendégek - a Márton nap égisze alatt - főszerepben természetesen a libával.

Előételként libamáj, lila káposzta, fonott kalács, levesként liba consommé főételként pedig liba confit kerül az asztalra. A desszert Costes mézes-krémes, valamint a Séf Somlói galuskája lesz és minden fogáshoz válogatott borokat kínálnak.

Tudva, hogy Palágyi Eszter konyhájának egyik legfőbb ismérve a fine dining alapokon nyugvó, szüntelen újításokra törekvő játékosság, már most szárnyalhat a fantázia, hogy micsoda ízek kelnek majd életre ezeken a szenzációs vacsorákon az ételek nevei mögött. Különleges ráadás ehhez, hogy a séf személyesen tálal és mesél az ételekről majd.

A 6-fogásos vacsora résztvevői a Márton napi Borfesztiválra is beléphetnek, ahol korlátlan bor és pálinkakóstolás várja őket
Bővebb információ itt:  Lakosztályétterem

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!

Szerző: Földi Rita

Földi Rita: szakács, táplálkozási tanácsadó, életmódblogger

Fitnesz blogomon bebizonyítom, hogy a diétás ételek is lehetnek ínycsiklandóan finomak. Felejtsd el az önsanyargató diétákat és az unalmas ételeket! Ha neked is hiányzik a diétából az édesség, a sütemény, akkor jó helyen jársz!

Segítek neked, hogy finom ételekből állíthasd össze a diétás étrendedet, megmutatom, hogyan lehetsz hosszú távon karcsú és tippeket adok ahhoz, hogy az evésen kívül másban is megtaláld a boldogságot. Olvasd el a cikkeimet, nézd meg a receptjeimet, de előbb ismerj meg jobban, ha pedig kérdésed van, üzenj nekem itt!