Rita Fitnesz Receptjei

Diétás recepteket készítek cukor és fehér liszt nélkül fogyáshoz, egészséges táplálkozáshoz.

Receptkereső

Keresett kifejezés:
Árszint:
Fő kategória:














Konyha:


Étkezés:




Szezon:




Alkalom:










Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:





Speciális összetevő:






Népszerű témák:











Készülj fel időben a 2018-as trendekre!

2017.01.01.

Készülj fel időben a 2018-as trendekre!

Ultraviola szín, észak-afrikai fűszerek, óriás fülbevalók a kutya évében

Hamarosan eljön az a bizonyos bűvös nap, amelynek végén átlépünk az új évbe. 2018-tól joggal remélhetjük a jobbat, a szebbet. A kutya éve a kínai horoszkóp szerint harmóniát és békét teremt az otthonokban, tele lesz újító ötletekkel és itt-ott új stílusok is feltűnhetnek. Egyéni szinteken a kutya éve értékeink és életstílusunk újragondolását hozhatja 2018-ban. Mindehhez pedig némi óvatosságra és rengeteg kitartásra van szükségünk a kínai asztrológia szerint. Lássuk mit hoz a jövendő, mi várható 2018-ban!

A gasztronómiában

Az egészséges táplálkozás várhatóan sokkal nagyobb szerepet fog kapni, mint eddig. Egyre többen tartják majd fontosnak a vitamin- és tápanyagdús táplálékbevitelt és a rendszeres mozgást.

Pinterest

undefined

A diétás sütés-főzés trendje már régóta tart és ez 2018-ban még inkább előtérbe kerül. Jövőre elsősorban az ún. “low-carb” diétát támogató szénhidrát helyettesítők (karfiol “rizs”, cukkini spagetti) népszerűségének növekedésére számíthatunk, de az egészséges harapnivalókra is várhatóan egyre többen fognak rákeresni a Pinteresten.

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

A helyi, az etnikai ihletésű ételek is trendik lesznek 2018-ban, csakúgy mint a szupererős kávék, az észak-afrikai fűszerek, a perui konyha, a koreai fogások, a Street-food inspirálta ételek és a növényi fehérjék.

Pinterest

undefined

Ezek mellett a gluténmentes ételek trendje kissé visszaszorul és inkább a vegán étkezés - különösen a vegán desszertek - előretörése várható 2018-ban.

» További gasztronómia trendek itt.

A lakberendezésben

A Pantone 1963 óta a legmeghatározóbb vállalat, melyre divattervezők és dizájnerek ezrei figyelnek. A szabadalmaztatott színtérről híres Pantone évente kiadja az év színeit. 2017-ben a Pantone a Greenery-t választotta az év színének, mely "olyan zöldes-sárgás szín, mely a tavasz első napjait idézi". Már a következő év színe is megvan! Az év színe az ultraviola lesz 2018-ban. Ez a színválasztás talán összefügg a kutya évének egyik jellemzőjével, az újító ötletek várható megjelenésével is.

A drámai erővel is bíró, provokatív, ugyanakkor elgondolkodtató lila árnyalat, a PANTONE 18-3838 ultraviola az eredetiséget, a leleményességet és az előremutató gondolkodást hivatott kommunikálni. 2014 színe, az orchidea lila után eljött a karakteresebb lila ideje.

– írj a Pantone.

Pinterest

undefined

2018-ban tehát az ultraviola szín a lakberendezésben mindenképpen meg fog jelenni, de természetesen más újítások is várhatóak, mint például a mintás levelű növények (nyíllevél, anyósnyelv, stb.), a terrazzo stílusú padló (a ’70-es években volt nagy divat), a trópusi spa hangulatot idéző fürdőszoba és a Rozé metál dizájn térhódítása.

Pinterest

undefined

A divatban

A divat változik, a stílus örök.

– Coco Chanel

2018-ban a divatban is számos változásra számíthatunk. A Pinterest előrejelzései szerint, legtöbben ezekben a kategóriákban fogunk keresni a népszerű képnézegető oldalon 2018-ban:

logók („logomania”)

Itt az ideje elővennünk a régi logózott pólóinkat! De újakat is érdemes beszerezni, hiszen az év vége felé már több világmárka (Gucci, Puma, Dior) is bemutatta az új trendnek megfelelő felsőket.

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

nagyméretű fülbevalók

Eddig a hatalmas nyakláncok hódítottak a divatban, jövőre viszont az óriás fülbevalók térnyerésére számíthatunk.

Pinterest

undefined

széles szárú nadrág (trapéznadrág)

Azt hiszem kevesen hittük, hogy ez újra divatba jöhet, pedig úgy tűnik, hogy 2018-ban ismét tele lesznek vele az üzletek. A Pinterest statisztikái alapján ugyanis az év vége felé a széles szárú nadrágokat ábrázoló képeket mintegy 213 %-al többen menttették le, mint a korábbi évek hasonló időszakában.

svájci sapkák (Barett sapkák)

E nosztalgikus darab ismét trendi lesz jövőre, különösen 2018 őszén.

Pinterest

undefined

Ezeken túl pedig 2018-ban ezek is (újból) trendik lesznek: felsliccelt ruhák, réteges öltözet, mama farmer (mom jeans), díszes cipők, lakkbőr, pamut farmerek és átlátszó zoknik.

Pinterest

undefined

A turizmusban

Úgy élni, mint a helyiek

A Pinterest előrejelzései szerint, egyre többen fogunk a népszerű képnézegető oldalon olyan utazási tippeket keresni, melyek segítenek abban, hogy valódi, helyi élményeket élhessünk át az adott országban.

Pinterest

undefined

Egy napos utazások

Sokan keresünk olyan tippeket, melyek segítségével egy napba tudjuk belesűríteni a látnivalókat és nevezetességeket. Nem tudni, hogy ez azért ennyire keresett, mert valahogy egyre kevesebb időnk jut mindenre, vagy azért mert egyre inkább felgyorsultunk mi is a világgal és gyorsan, csak a leglényegesebb dolgokat szeretnénk befogadni. Mindenesetre úgy tűnik, hogy 2018-ban egyre népszerűbbek lesznek az egy napos utazások.

forrás: blog.Pinterest / officina.hu / restaurant.org

Szerző: Földi Rita

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!