Rita Fitnesz Receptjei

Diétás recepteket készítek cukor és fehér liszt nélkül fogyáshoz, egészséges táplálkozáshoz.

Receptkereső

Keresett kifejezés:
Árszint:
Fő kategória:














Konyha:


Étkezés:




Szezon:




Alkalom:










Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:





Speciális összetevő:






Népszerű témák:











Most már mutass valami újat, de tényleg!

2018.07.08.

Most már mutass valami újat, de tényleg!

Mindegy, hogy mit csinálsz, csak csináld másként, mint mások?

Az emberek alapvetőn vágynak arra, hogy elhagyják a komfortzónájukat. Te nem? Dehogyisnem. Gondold csak végig, nem hiányzik-e valami az életedből, ami fenekestől felforgathatja az eddigi megszokottat? Mindegy, hogy a mennyország üde oázisában pancsolsz, vagy egy szennyvízzel kevert pocsolyában, ha valami újdonságot látsz te is felkapod a fejed, mert elhiszed, hogy talán ez lesz az, ami megváltoztatja az életedet, megadja a választ a kérdéseidre és boldogabbá tesz.

Keresni kell az újdonságot! Ehhez pedig el kell hagyni a komfortzónát! Manapság nagyon sok vállalkozás megteszi ezt. Sorra alakulnak az olyan kezdeményezések, melyek szokatlan vagy épp totál bizarr ötletekre építenek. Csak néhány jó példa (best practice) ezek közül, melyek tényleg jól működnek a fenti elv alapján:

Sötétedés után a Tihanyi Bencés Apátságban

Szeretnél a Tihanyi Bencés Apátságban sétálgatni sötétedés után, amikor a turistáktól hemzsegő sétányok kiürülnek és a több mint ezeréves apátság bezárja kapuit? Megteheted a hosszúlépés.Járunk? Csend hangjai elnevezésű sétáján! A lehetőséggel sokan élnek. A sétákra már hónapokkal az indulás előtt túljelentkezés van.

Városi kincsvadászat

Szeretnéd úgy felfedezni a várost, hogy titkos nyomok után kutatsz (például a kirakatokban feléd integető bábu alatt) hogy megtaláld a megfejtést a következő úti célodhoz és eljuss az ismeretlenhez? Megteheted az urbango-val. A szabadulószobák izgalmával fűszerezett, fordulatokban gazdag városi játék egyre többeket vonz.

Íme a kedvenc képem az Urbango Kids teszteléséről! Pár nap és nyílik a gyerekpálya! Alig várom!!! #május25 #urbangokids #comingsoon #budapestkids #enbudapestem #kalandrafel #kincskeresés #urbango

24 Likes, 2 Comments - Urbango (@urbango_budapest) on Instagram: "Íme a kedvenc képem az Urbango Kids teszteléséről! Pár nap és nyílik a gyerekpálya! Alig várom!!!..."

Kürtőskalács fagyi

Szeretnél kürtöskalácsból fagyit enni? Úgy tűnik, sokan igen. Egyre több helyen találkozhatunk a fagyival megtöltött kürtöskalácsokkal.  

Ezt még Gombóc Artúr is megirigyelné!!!!!!🍫🍫🍫🍫🍫 Kakaós külső, nutellával megkent belsővel már jól kezdődik! Nem!?🍫🍫😜🍫🍫 #streetcakesszeged #streetcakes #szegedcity #chocolate #kitkat #chimneycake #budapest #kurtoskalacsfagyi #kurtoskalacs #csokoládé #hellomagyarorszag

341 Likes, 3 Comments - Street Cakes® (@street_cakes) on Instagram: "Ezt még Gombóc Artúr is megirigyelné!!!!!!🍫🍫🍫🍫🍫 Kakaós külső, nutellával megkent belsővel már jól..."

Manapság tényleg már csak azzal lehet kitűnni, ha valamit teljesen másképp csinálsz, mint mások?

Nagy a médiazaj, a közösségi oldalakon terjengő információnak álcázott, photoshoppolt képek között böngészve már csak a szokatlan dolgokat vesszük észre. Főleg azokat, amelyeknél szinte az arcunkba mászik a hirdetés és felkavarja a lelkivilágunkat, vagyis érzelmet vált ki – legyen az pozitív vagy negatív. A kérdés csak az, hogy ezek az újdonságok tényleg képesek-e felkavarni és ezáltal megváltozatni életünket? Van-e hozzáadott érték, ami miatt megéri elhagyni a kényelmes kis zónánkat? Vagy trendek áldozataivá válunk, anélkül, hogy valamit be tudnánk építeni az életünkbe a segítségükkel?

Ha nem csak a kommunikációban, hanem a brand mögött álló személyben is megvan a lelkesedés, akkor az általa létrehozott újdonság képes lehet arra, hogy inspiráljon és megmozdítson valamit ott legbelül. Oké, csináld másként, mint mások, de kérlek, lélekkel tedd! – különben nem jut el a lélekhez.

 

Szerző: Földi Rita

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!