2020.08.23.
Alakbarát finomság egyszerűen és gyorsan
Vacsorára már nem férnek bele a szénhidrátok? Akkor készíts paprika csónakot fetás krémmel töltve! Ez csupán 4 g szénhidrát. Én ezúttal egy piros hegyes paprikát láttam meg a boltban és valójában ennek csónak formája, valamint szép színe inspirált erre az ínycsiklandó vacsorára, de tv paprika és pritamin is úgyanolyan jó hozzá.
Hozzávalók (2 adag)
2 db piros, hegyes (kápia) paprika
80 g feta sajt
80 g ricotta
½ lime leve
só
őrölt fekete bors
frissen vágott snidlingből egy szórásnyi
finomra aprított petrezselyemből egy szórásnyi
Elkészítés
1. A paprikákat tisztítsd meg, vágd félbe és távolítsd el a magházat egy késsel. Egy kanál segítségével kapard ki a magokat is.
2. A sajtkém hozzávalót keverd össze egy tálban. Töltsd bele a paprikákba és már fogyaszthatod is.
Ha nem csak vacsora recepteket szeretnél, hanem diétás édességeket is kipróbálnál, akkor a Fitnesz Édességek könyvem neked való. » Megnézem
1 adag |
|
Energia: | 170 kalória |
Fehérje: | 10 g |
Szénhidrát: | 4 g |
Zsír: | 12 g |
Recept és ételfotók: Földi Rita