Rita Fitnesz Receptjei

Diétás recepteket készítek cukor és fehér liszt nélkül fogyáshoz, egészséges táplálkozáshoz.

Receptkereső

Keresett kifejezés:
Árszint:
Fő kategória:


Konyha:


Étkezés:
Szezon:
Alkalom:


Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:

Speciális összetevő:


Népszerű témák:Arioso, Budapest

 

Arioso, Budapest

Cappuccino és csoki trüffel egy nem mindennapi virágüzletben

Az Arioso-ra úgy találtam rá, hogy valami nyugis, beülős helyet kerestem a 7. kerületben, ahol elfogyaszthatok valami finom édességet és közben egy kicsit elmélyülhetek, kikapcsolódhatok. Az Arioso kerthelyiségében találtam meg ezt a nyugalmat.


A Király utca 9. szám alatt is megtalálható Arioso, főleg virágokkal, esküvői dekorációkkal, lakberendezéssel, édességekkel foglalkozó üzlet, és nem is akármilyen! Azt érdemes tudni, hogy az Arioso készítette el Sophia Loren fiának esküvőjére is a dekorációt. Nemcsak ebben a profiljukban nagyon jók, hanem a desszert kínálatukban is.

A virágboltban nyitott kávézó ötlete nagyon csajos, nagyon trendi. Eddig másnak miért nem jutott eszébe?

A hely már kívülről is csalogató volt. Ahogy benéztem az utcáról meghitt, vidám, tavaszi hangulat fogadott, és a távolból ínycsiklandó süteményeket véltem felfedezni. Macaronok, bonbonok és csokis sütemények várakoztak rám odabent. Ki tudna ennek ellenállni?

Belépve felfedeztem, hogy a hely tökéletes helyszín baráti beszélgetésekre, vagy akár randevúra is. Szóval legközelebb, biztosan nem egyedül érkezem.

A desszertes pultnál egy kicsit zavarba jöttem a választéktól, mert mindegyiket megkóstoltam volna. Szerencsére segített az eladó, és így egy nagyon csokis trüffelre esett a választásom, melyet egy cappuccinóval fogyasztottam el.

A trüffel tökéletes volt és tartalmazott egy kis huncutságot is. Megszoktuk ettől a desszerttől, hogy lágy és krémes, de ebben volt egy kis roppanós textúra is, mely nagyon jó állt neki. Alul egy olyan réteg volt, melyre nem számítottam és végül kellemes meglepetést okozott. Ezt a titkos textúrát nem árulom el, ki kell próbálnotok!

A kiszolgálás kedves volt és udvarias, a hely pedig tökéletes arra, hogy egy kicsit megpihenjünk, beszélgessünk vagy gondolkodjunk.

A süti és a cappuccinó 1.590 Ft volt + borravaló. Ár érték arányban megfelelőnek tartottam. A szemem és a lelkem is elégedett volt.

Az Arioso lehet virágüzlet vagy kávézó, számomra viszont egy csepp nyugalom és csend a város közepén tökéletes desszerttel.

Ennyibe került

süti és a cappuccinó 1.590 Ft+ borravaló

Hol?

Arioso Budapest 1075 Budapest, Király utca 9. www.arioso.hu

Teszt időpoontja:

 2016. április 13.

 

Képek: Arioso, Földi Rita

vissza