Rita Fitnesz Receptjei

Diétás recepteket készítek cukor és fehér liszt nélkül fogyáshoz, egészséges táplálkozáshoz.

Receptkereső

Keresett kifejezés:
Árszint:
Fő kategória:














Konyha:


Étkezés:




Szezon:




Alkalom:










Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:





Speciális összetevő:






Népszerű témák:











Indonézia közelebb van, mint gondolnád

2017.05.03.

Indonézia közelebb van, mint gondolnád

Hétvégi programajánló

Hétvégén leruccanunk Indonéziába. Két napra megyünk, és ez alatt felfedezzük az Indonéz Köztársaság sokszínű kultúráját. Nem utazunk sokat, ugyanis Budapesten a VI. kerület, Városligeti fasor 26. szám alatt, az Indonéz Nagykövetségen ezt most egy különleges, ingyenes program keretében tesszük meg.

Május 6-7. (szombat-vasárnap), 10:00-17:00 között az Indonéz Köztársaság Nagykövetsége és az Indonéz Kereskedelemfejlesztési Központ szervezésében 6. alkalommal kerül megrendezésre Budapesten az Indonéz Napok és Jótékonysági Vásár.

A két napos családi rendezvény alatt esszenciát kaphatunk a Föld negyedik legnépesebb országa – a több mint 17.000 szigetből álló, délkelet-ázsiai szigetország – az Indonéz Köztársaság értékeiből és jellegzetes termékeiből. Megismerkedhetünk Indonézia kézműves- és gasztro-termékeivel, autentikus tánc- és zenei kultúrájával, egzotikus tájaival és ruhakölteményeivel, kipróbálhatjuk és megtanulhatjuk a batikolás technikáját és a szerencsésebbek értékes tombola-nyereményekkel, indonéz nyereménytárgyakkal gazdagodhatnak.

A vásáron számos kiállító (indonéz és magyar cég) vesz részt, akik ékszerekkel, batikolt ruhákkal, indonéz élelmiszerekkel (kókusztermékek, kávé, tea, fűszerek…), kézműves termékekkel és lakberendezési tárgyakkal készülnek. A legjobban viszont már azt várom, hogy megkóstolhassam az indonéz gasztronómiai különlegességeket, nemzeti ételeket és italokat!

Ami még lesz: indonéz tradicionális táncegyüttesek és zenei produkciók, batik workshop, filmvetítések Indonéziáról, indonéz fashion show

Ha május 6-án, 10:00 órakor érkezünk, akkor meghallgathatjuk H. E. Wening Esthyprobo Nagykövet asszony megnyitó beszédjét.

Ha erről a rendezvényről most lemaradnánk, akkor májusban még további két programon vehetünk részt:

  • május 9-11. Indonéz Napok – Kiállítás és vásár  (Helyszín: Fővám téri Nagycsarnok, Budapest)
  • május 19-20. Indonéz Napok – Kiállítás és vásár (Helyszín: Buy-Way Bevásárlópark, Dunakeszi)

Hétvégén irány Indonézia! Én már alig várom!


Szerző: Földi Rita

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!