• Diétás süti Földi Rita

3+1 szívet melengető karácsonyi kisfilm, amelynek megfog az üzenete

2019.12.01.

3+1 szívet melengető karácsonyi kisfilm, amelynek megfog az üzenete

El sem hiszed, hogy ezek valójában milyen filmek.

Reklámokat nem szeretünk nézni. Nem szeretjük, hogy ránk akarnak beszélni valamit, amire talán nincs is szükségünk. A lényeg, hogy eladják a terméket. A jó reklámokat viszont valahogy nem is tekinted reklámnak, cselekményükkel bevonnak és üzenetükkel elbővülnek. Ilyenek ezek a karácsonyi reklámfilmek is, amelyeket jó megnézni karácsony előtt.

1.

A klasszikus Coca Cola reklámvideó, amelynek a zenéje minden karácsonykor a füledben cseng. Minden évben más, 2010-ben ilyen imádnivaló volt:

Coca Cola Christmas commercial 2010 HD (Full advert)

The full Coca Cola Christmas 2010 advert! More videos availble on our channel. You can send in your own videos or suggest a video; for more details (including contact information) visit our channel and read the channel description. Visit the official Coca Cola site: http://www.coca-cola.com/index.jsp

2.

Nagyon aranyos videót készített a Sainsbury’s. A főszerepben egy cica van, aki majdnem elrontotta a karácsonyt. Cukiságával 2015-ben talán az év legjobb karácsonyi reklámja volt.

Mog's Christmas Calamity | Sainsbury's Ad | Christmas 2015

Sainsbury's Christmas Advert, 2015. Mog sets off a chain of unfortunate events which almost ruin Christmas for the Thomas family. Can she pull it all back to save the day? This year, we worked in partnership with HarperCollins Children's Books and world renowned author and illustrator Judith Kerr to create a Christmas story based on her much loved character Mog.

3. 

,,A mobilod megvár, a pillanat nem” üzenetű kisfilm cselekménye már az első pillanattól megfog. Ha te is telefonodat nyomkodod karácsonykor, akkor érdemes megnézed a Huawei 2016-os reklámfilmjét.

A mobilod megvár, a pillanat nem. #BePresent #Huawei

A mobilod megvár, a pillanat nem. Az ünnepet Te teszed különlegessé. #Huawei #BePresent

3+1

Egy megható karácsonyi kisfilm a szeretetről. Miután végignézted azt kérdezed, majd, hogy ez tényleg egy reklám? A válasz igen, ez az Erste Bank Hungary 2018-as karácsonyi videója.

Mi lenne a Karácsonnyal szeretet nélkül?

Henry a süni, az Erste Bank karácsonyi reklámfilm főszereplője. #higgymagadban #higgyakaracsonyban #higgyaszeretetben

Tudtok még ehhez hasonló karácsonyi reklámfilmet? Ha igen, akkor küldjétek el hozzászólásban a cikk alatt.

Szerző: Földi Rita

fotó: Unsplash

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Szólj hozzá elsőként!

Szerző: Földi Rita

Földi Rita: szakács, táplálkozási tanácsadó, életmódblogger

Fitness blogomon bebizonyítom, hogy a diétás ételek is lehetnek ínycsiklandóan finomak. Felejtsd el az önsanyargató diétákat és az unalmas ételeket! Ha neked is hiányzik a diétából az édesség, a sütemény, akkor jó helyen jársz!

Segítek neked, hogy finom ételekből állíthasd össze a diétás étrendedet, megmutatom, hogyan lehetsz hosszú távon karcsú és tippeket adok ahhoz, hogy az evésen kívül másban is megtaláld a boldogságot. Olvasd el a cikkeimet, nézd meg a receptjeimet, de előbb ismerj meg jobban, ha pedig kérdésed van, üzenj nekem itt!