Rita Fitnesz Receptjei

Diétás recepteket készítek cukor és fehér liszt nélkül fogyáshoz, egészséges táplálkozáshoz.

Receptkereső

Keresett kifejezés:
Árszint:
Fő kategória:














Konyha:


Étkezés:




Szezon:




Alkalom:










Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:





Speciális összetevő:






Népszerű témák:











5 őrülten extrém ajándék ötlet karácsonyra

2016.12.09.

5 őrülten extrém ajándék ötlet karácsonyra

Kit ismersz, aki elég bátor ezekhez?

Extrém vagy? Bevállalós vagy? Akkor neked ezek az ajándékok kellenek karácsonyra! Összegyűjtöttem 5 őrülten extrém ajándékot, azoknak, akik már nem érik be egy kötött pulcsival, vagy sállal. Ha ismersz extrém, bevállalós embereket, akkor inkább ezeket az élményajándékokat vesd be karácsonyra!

1. Tandemugrás

Kiugrás 4000 méteres magasságból, 55-60 másodperc szabadesés, ereszkedés és földet érés siklóernyővel. Leírhatatlan szabadságérzés, mely életere szóló ajándék lehet egy igazán bevállalós barátodnak. Részletek itt!

2. 500 lóerős amerikai izomautó vezetés

Adrenalin vadászat egy legendás amerikai izomautóval a Hungaroring versenypályán. A Dodge Challenger SRT nem véletlenül Vin Diesel kedvence a Halálos Iramban c. filmben. Több mint 500 lóerejével és hamisíthatatlan HEMI V8-as motorjával igazi betonszaggató és már a hangjától is lúdbőrzik az ember háta. A felejthetetlen élmény garantált ezzel az ajándékkal. Részletek itt!

3. Engine Failure - Boeing 737 repülőgép szimulátor vezetés

A program elején a kabinban körülbelül 5 perc alatt megmutatják a repüléshez szükséges legfontosabb rendszereket, majd a résztvevő beindítja a hajtóműveket. Egy rövid budapesti városnézéssel kombinálva, touch and go leszállásokat csinálnak, azaz leérintik a futóműveket a kifutópályán, majd megállás nélkül mennek tovább. A program végén a vendég motorhibát fog tapasztalni, így fél hajtóművel végzik el az utolsó leszállást. Sikertelen leszállás esetén a szárny feletti vészkijáraton fogják elhagyni a repülőgépet. A kalandkedvelő vendégek a sikeres leszállás végeztével is elhagyhatják a repülőgépet a vészkijáraton. Természetesen egy jó kapitányhoz méltóan csak a kísérő vendégek után, utolsóként. Bevállalod? Részletek itt!

4. Extrém motoros hószán túra

Ajándékozz motoros hószán túra élményt, melyben az ajándékozott a közel 200 km/h sebességgel száguldó sítalpas járművön ülve túrázhat a festői szépségű, hófedte hegyekben. Ezt a nem mindennapi élményt  még sok év múlva is kalandlázban égve fogja mesélni!

Motoros Hószán Túra | élménypláza.hu

Túra a hegyekben egy hószánon ülve? Ezen az egyedi téli élménytúrán bárki részt vehet, függetlenül attól, hogy kezdő vagy haladó!Profi csapattal indulhat felderíteni a festői szépségű havas tájat, egy közel 200km/h sebességgel száguldó sítalpas járművel, a hószánnal. A helyszín kristálytiszta levegője, az égig magasodó fenyők, a vastag hóréteggel borított hegyvonulatok kétség kívül rabul ejtik az arra járókat.

5. FlyBoard

A FlyBoard egyedi élményt nyújt azoknak, akik valami újat szeretnének kipróbálni.

Ebből a videóból kiderül, hogy mi is ez az új őrület. Részletek itt.

FlyBoard - Repülés a Víz Felett | Extrém Nyári Élmény | élménypláza.hu

Egy igazán egyedi extrém élmény várja a FlyBoard iránt érdeklődőket webáruházunkban! Irány a víz és a FlyBoard!

Ezek élmények egy életen át emlékezetesek maradnak, átélésükkel az ember nyitottabbá válik új dolgokra. Saját határaink felfedezése során átértékeljük az életet és más fókuszból tekintünk rá.

Szerző: Földi Rita

 fotók: Pinterest | élménypláza.hu

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!