• Megjelent könyveim
  • Fitnesz édességek könyv
  • Enni és Fogyni ebook

Könyvrendelés

Enni és Fogyni ebook

Ha mindig is tudni akartad, hogy hogyan lehet Enni és Fogyni, akkor ez a könyv Neked szól! 

Egy könyv azoknak, akik imádnak finomakat enni, de vigyázniuk kell az alakjukra, vagy nem ehetnek fehér cukros, fehér lisztes ételeket. Hiány van azokból az ételekből, melyek megfelelnek ezeknek az elveknek, és mégis finomak. A legtöbb ilyen étel élvezeti értéke alacsony, pedig nem kellene így lennie. A könyvben bebizonyítom, hogy lehet diétázni, fogyni és nagyon finomakat enni egyszerre.  Nem kell koplalni. Sőt, sokat kell enni ahhoz, hogy fogyni tudjunk. Nem kellenek csodaszerek és a sztárdiéták sem működnek. Életmódváltás kell. Ennek lépéseit mutatom be.

Sok receptes könyv van a piacon, számos foglalkozik fogyókúrával is, de ez a könyv, azoknak szól, akik elhatározták, hogy tartósan le szeretnének fogyni, és közben élvezni  akarják az ízeket is.

Vélemények és visszajelzések

,,Örökös fogyókúrázó vagyok, és tudtam, hogy azért rendeltem meg az Enni és Fogyni könyvedet, mert valamit éreztem benne, ami segíteni fog nekem. Akkor el is kezdtem olvasni. És csak olvastam, és csak olvastam sokáig. Annyira lenyűgözött a mondanivaló, hogy nem tudtam abbahagyni az olvasást. Miután elkezdtem olvasni az Enni és Fogyni eBookot, ráeszméltem, hogy megtaláltam az igazit, azt ami nekem kellett ahhoz, hogy el tudjak indulni végre a fogyókúrák végtelen kudarcai után egy olyan úton, ami végre utat mutat mindenkinek aki csak le szeretne fogyni.

Nekem olyan, mint egy Biblia, amihez bármikor nyúlhatok, amikor bajban vagyok. Ez az a könyv, amit minden fogyni vágyó keres, és örül, mikor végigolvassa, mert tudja, ha követi a módszert, akkor eredményeket fog elérni. Rámutatsz arra, hogy a fogyókúránk azért nem hatásos, mert - "...a végén beleununk, mert túl sok mindenről kell lemondanunk".

Minden benne van ebben a könyvben, aminek benne kell lennie, és magára vessen az, aki nem olvassa végig.

Okos, érthető, átlátható, könnyű eligazodni benne, szép és látványos, jól kidolgozott, mindenre kiterjedő könyv. Elmondod benne, hogy miért nem tudunk lefogyni és mit kell tennünk azért, hogy sikerüljön végre.

Most érzem először, hogy igazán le fogok fogyni, mert mindent tudni fogok, amire szükségem lesz az életmódváltáshoz, mert mindez benne van ebben a nagyszerű könyvben. Örülök, hogy rátaláltam."

Valéria

 

,,Nem titkolt szándékom, hogy Földi Rita e-bookja, könyve mintájára, tanácsára szeretnék most nekifogni az életmódváltásnak. Már ajánlottam Őt a blogban. Azért választottam Földi Ritát, mert nem tiltja az édességeket, csak mivel Ő szakács, át tudja formálni egészségesebb formába ugyanazt az ételt. Rájöttem, hogy nem tudom száműzni az életemből az édességeket, kell egy kis nasi."

fogyj-le-ha-tudsz.blog.hu

 

Rendeld meg most!

Enni és Fogyni e-book megrendelés

Ár: 1 490 Ft | Formátum: letölthető, nyomtatható pdf

Név *:
e-mail cím *:
Számlázási cím (irányítószám, település, közterület, házszám) *:
A számlát automatikusan a fent megadott névre és címre állítom ki, ha ettől eltérő nevet és címet szeretnél a számlán, akkor kérlek itt írd meg:
Adószám (cég esetén):

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Mentés

Mentés

Szerző: Földi Rita

Földi Rita: szakács, táplálkozási tanácsadó, életmódblogger

Fitness blogomon bebizonyítom, hogy a diétás ételek is lehetnek ínycsiklandóan finomak. Felejtsd el az önsanyargató diétákat és az unalmas ételeket! Ha neked is hiányzik a diétából az édesség, a sütemény, akkor jó helyen jársz!

Segítek neked, hogy finom ételekből állíthasd össze a diétás étrendedet, megmutatom, hogyan lehetsz hosszú távon karcsú és tippeket adok ahhoz, hogy az evésen kívül másban is megtaláld a boldogságot. Olvasd el a cikkeimet, nézd meg a receptjeimet, de előbb ismerj meg jobban, ha pedig kérdésed van, üzenj nekem itt!