Rita Fitnesz Receptjei

Diétás recepteket készítek cukor és fehér liszt nélkül fogyáshoz, egészséges táplálkozáshoz.

Receptkereső

Keresett kifejezés:
Árszint:
Fő kategória:














Konyha:


Étkezés:




Szezon:




Alkalom:










Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:





Speciális összetevő:






Népszerű témák:











Life and Trend

A blogról

Rohanó világunkban egyre többünket veszélyeztet a kiégés, az egészségtelen életmódba való beletörődés és életünk értelmetlen eltöltése. Pedig annyi értelmes, szép dolgot is csinálhatnánk! Pedig annyi energiát és lelkesedést is vihetnék az életbe! Pedig élhetnénk is!

Életmódblogomon szeretnék tippeket adni ahhoz, hogy rátalálj az örömtevékenységeidre és, hogy javíts az életminőségeden.

Mitől függ az életminőséged?

Szerintem attól, hogy a napod egészét mivel és hogyan töltöd. Kötelező feladatokat teljesítesz csupán, vagy örömtevékenységeid is vannak? Fogalmad sincs, hogyan kell élvezni az életet? Rohangálsz egész nap? Stresszes környezetben dolgozol, ahol állandóan szorongatnak a határidők? Esetleg nem is szereted a munkádat? Úgy érzed kiégtél? Nincs időd magadra? Nincs idő, hogy olvass egy jó könyvet, vagy kirándulj a természetben? Nincs időd egészségesen enni? Nincs időd főzni sem?

Mindezek mellett pedig arra vágysz, hogy energikus, külsőre formás, belsőben erős és persze boldog, sikeres legyél?

Ehhez kellenek a trükkök. Blogomon életminőség javításra mutatok olyan trükköket, amelyek nálam beváltak. 

Miért írom Neked ezt a blogot?

Mert boldog embereket szeretnénk látni magam körül. Olyanokat, akik képesek rácsodálkozni az élet apró szépségeire, értékelni a természetességet, élvezni az egyszerűséget és a lassúság nyugalmát. A világ félelmetesen gyorsan változik és felgyorsul. Egy valamit tudsz lelassítani: magadat. A lelassulással elért belső béke segít, hogy meglásd a pillanat szépségét, hogy élvezhesd a jelent. Életmódblogomon ehhez adok trükköket neked, hogy minőségi életet élhess.

Túlélései technikák helyett, élési technikákat szeretnék mutatni, ahhoz hogyan alkalmazkodj, hogyan viszonyulj az állandóan változó trendekhez.

A Life and Trend nevet azért választottam, mert pontosan kifejezi azt, hogy ahogy változik az élet, úgy változnak a trendek. Ez pedig fordítva is igaz. Mi magunk teremtjük meg az igényt az új dolgokra, olyan dolgokra, amelyek életünket jobbá tehetik, vagy éppen megkeseríthetik. A döntés, hogy melyiket választjuk, pedig csakis a miénk, és minden nap dönthetünk, hogy mit választunk. Az életminőség javítása egy választás. Te mit választasz?

Mindig választatsz, hogy milyen életet élsz.

Panaszkodsz, szenvedsz, végrehajtasz, túlélsz.

Vagy?

Dicsérsz, örülsz, alkotsz és élsz. 

Ez a Life and Trend!

Egy életmódblog, ami segít Neked abban, hogy jobban élj. Mi számít jobbnak? A minőségi élet, amikor van időd önmagadra és mindarra, amit szeretnél. Amikor elégedetten dőlsz hátra a nap végén, mert jól érzed magad, mert tudod, hogy ki vagy és, hogy mit akarsz.

Az, hogy hogyan érzed magad szerintem az alábbiaktól függ:

 • Hogyan gondolkodsz?
 • Mi a munkád, hivatásod? 
 • Mennyire vagy egészséges?
 • Hogyan töltöd a szabadidődet?
 • Kivel vagy?
 • Mennyire vagy elégedett a külsőddel?
 • Mivel táplálod magadat?
 • Hol és milyen környezetben élsz?
 • Hogyan tudod menedzselni magad? 
 • Tudsz-e tanulni, fejlődni? 
 • Mennyire tudod önmagad értékeit megmutatni?  

A Life and Trend rovatait a fentiek alapján alkottam meg, hogy inspiráljanak a minőségi életre.

Örömteli és hasznos olvasást kívánok!

Szeretettel:

Földi Rita