Rita Fitnesz Receptjei

Diétás recepteket készítek cukor és fehér liszt nélkül fogyáshoz, egészséges táplálkozáshoz.

Receptkereső

Keresett kifejezés:
Árszint:
Fő kategória:














Konyha:


Étkezés:




Szezon:




Alkalom:










Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:





Speciális összetevő:






Népszerű témák:











5+1 mediterrán terasz, ahol még létezni is öröm

2017.07.05.

5+1 mediterrán terasz, ahol még létezni is öröm

Ezek a kis ékszerdobozok tökéletesek nyári hűsöléshez

Nyáron ki akarna a lakásban lenni? Egy hangulatos teraszon, közel a természethez vidámabbak a reggelik, meghittebbek a vacsorák és nyugodtabban lehet olvasni, kikapcsolódni. A mediterrán országokban tökéletesre fejlesztették a romantikus teraszok kivitelezését. Ezekből szemezgetek most, ihletet adva azoknak, akik most tervezik saját kis ékszerdobozuk kialakítását. Meríts inspirációt ebből az 5+1 mediterrán teraszból!

1. 

Egy hangulatos teraszt a kiegészítők harmóniája tesz tökéletessé. Használd a nyár színeit és a romantikus shabby chic és vintage stílust a teraszon is, kedved és ízlésed szerint. 

Pinterest

undefined

2. 

A pergola árnyékában megpihenhetsz egy hűsítő limonádéval és egy jó könyvvel a kezedben. A pergolára különböző növényeket is futtathatsz. A vadszőlő, a szőlő vagy lilaakác ideális választás lehet. Játssz a színekkel és az illatokkal is!

Pinterest

undefined

3.

Igazi kis ékszerdoboz lesz a teraszod, ha a panorámáját úgy alakítod ki, hogy egy kerti tóra vagy medencére nézzen. A szemet gyönyörködtető kerti oázis látványával finomabbak a nyári, teraszon elköltött ebédek.

Pinterest

undefined

4. 

A fehér és kék színek alkalmazásával görög világot varázsolhatsz a teraszodra. Idézd fel a nyaralások hangulatát a saját mediterrán teraszodon! Talán még az ouzo is jobban esik itt.

Pinterest

undefined

5. 

A fa és kőburkolatok kombinációját a hangulatos fények még vonzóbbá teszik. Ideális hely ahhoz, hogy egy pohár borral a kezedben megpihenj itt egy fárasztó nap után.

Pinterest

undefined

Szerző: Földi Rita

fotók: Pinterest

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!