• Vagány Receptek e-book
  • Életmódváltó Csomag - Étrend és Receptek
  • Megjelent könyveim
  • Fitnesz édességek könyv
  • Enni és Fogyni ebook

Úgy érzed, hogy szinte a véredet szívják?

2019.08.03.

Úgy érzed, hogy szinte a véredet szívják?

Ezt vesd be, amikor szétaprózódsz teljesen!

Jönnek a feladatok, a teendők és idegesít, hogy mindenki akar valamit, mindenkinek kell valami tőled? Úgy érzed, hogy szinte a véredet szívják? A hírek frusztrálnak? Csakúgy, mint a Facebook posztok, mert állandó információ túltengésben szenvedsz, ami úgy üli meg a gyomrodat, hogy az előző falatot még meg sem emésztetted? Van megoldás.

A probléma valójában az, hogy figyelmedet apró részekre osztod. A 100%-ból megy a médiára, a körülötted nyüzsgő emberekre és még ki tudja mire? Magadra pedig jó, ha jut pár százalék. A szétaprózódásra a megoldás, az hogy nem a világra, nem másokra, hanem magadra fókuszálsz.

Önzőn hangzik, de valahogy mégsem az. Nem azt mondom, hogy ne figyelj mások problémára, csak azt, hogy közben ne veszítsd el a fókuszt önmagadról. Te mit képviselsz ebben a világban? Úgy tudsz másoknak is segíteni, ha közben önmagad lehetsz, de ha szanaszét szednek, akkor nem lehetsz teljes. Emberek vagyunk, nem tudunk egyszerre több helyen lenni, nem tudunk egyszerre több mindenre is teljes mértékben figyelni. Egy dolgot tudunk – és ezt elfelejtjük – önmagunkra figyelni.

Szerző: Földi Rita

fotó: Pixabay

vissza

Szerző: Földi Rita

Földi Rita: szakács, táplálkozási tanácsadó, életmódblogger

Fitnesz blogomon bebizonyítom, hogy a diétás ételek is lehetnek ínycsiklandóan finomak. Felejtsd el az önsanyargató diétákat és az unalmas ételeket! Ha neked is hiányzik a diétából az édesség, a sütemény, akkor jó helyen jársz!

Segítek neked, hogy finom ételekből állíthasd össze a diétás étrendedet, megmutatom, hogyan lehetsz hosszú távon karcsú és tippeket adok ahhoz, hogy az evésen kívül másban is megtaláld a boldogságot. Olvasd el a cikkeimet, nézd meg a receptjeimet, de előbb ismerj meg jobban, ha pedig kérdésed van, üzenj nekem itt!