2016.02.24.
A Cooking with fantasy blog írója Nyemecz Szandra délutáni nasinak ajánlja ezt a receptet.
,,Már rég keresem a tökéletes receptet, és végre megtaláltam, ami tényleg gyorsan elkészül és nagyon finom. Á. is megette és még kért is belőle újabb adagot. Ez már jelent valamit! Nincs benne semmi tartósítószer, semmi ízfokozó, és sokkal finomabb, mint a bolti.”
Hozzávalók:
1 bögre vörös áfonya
1 bögre mandula (egész)
fél doboznyi datolya kimagozva (kb. 1 bögre)
maca gyökérpor (elhagyható)
1 cukormentes tortabevonó (elhagyható)
Elkészítés:
1. Tegyük a vörös áfonyát, a mandulát, (a maca gyökérport) és a datolyát aprítógépbe.
2. Aprítsuk egyneművé.
3. Tegyük kisebb tepsibe, nyomkodjuk le (bevonhatjuk a tetejét tortabevonóval) és tegyük hűtőbe pár órára.
Az eredeti receptet itt találjátok.
Nyemecz Szandra
Ez a recept versenyzik a ”Tudatosan táplálkozom” Receptverseny bloggereknek és életmódváltóknak című receptversenyen.
Ha tetszik, akkor szavazz rá és oszd meg facebookon. Egy szavazat = 1 facebook LIKE
A nyertes az lesz, akinek a receptje a legtöbb LIKE-ot kapja a blogomon 2016. március 27-ig.
Te is indulnál a versenyen? Itt találod a versenykiírást.
Nézd meg, hogy a többi versenyző mit küldött be.