2016.02.18.

Nem tartalmaz glutént, cukrot, tojást!
Hozzávalók (4 főre):
4 szelet csirkemell filé
2 db savanykás alma
100g mozzarella light
adalékmentes só
borsikafű
rozmaring
őrölt fahéj
Elkészítés:
1. A csirkemelleket szétnyitom, kiklopfolom, sózom, befűszerezem.
2. Az almákat kettévágom, a magházat kiveszem, majd apró kockákra vágom.
3. A mozzarellát apró darabokra csipkedem (Jamie Oliver szerint nem szabad késsel vágni) és összekeverem az almakockákkal. Csipet fahéjjal megszórom, és ezzel a töltelékkel töltöm a csirkemelleket.
4. Félbe hajtottam, kókuszzsírral kent tepsibe rakom, kevés reszelt sajttal megszórom és 180 °C-on 20-25 perc alatt készre sütöm.
Köretnek: párolt zöldségeket és barna rizst ajánlok. Én friss salátával és barna rizzsel tálaltam.
Ez a recept versenyzik a ”Tudatosan táplálkozom” Receptverseny bloggereknek és életmódváltóknak című receptversenyen.
Ha tetszik, akkor szavazz rá és oszd meg facebookon. Egy szavazat = 1 facebook LIKE
A nyertes az lesz, akinek a receptje a legtöbb LIKE-ot kapja a blogomon 2016. március 27-ig.
Te is indulnál a versenyen? Itt találod a versenykiírást.
Nézd meg, hogy a többi versenyző mit küldött be.