2016.03.01.
A receptet Rakó Éva (facebook oldal: PaleoEva) küldte be.
Elkészítés:
1. 1 kg körüli fejes káposztát fél cm szélesre felcsíkoztam, kevés vizet tettem alá, megszórtam szárított kaporral, és puhára pároltam, sóval ízesítettem.
2. Kókuszkrémmel, 1ek. nyílgyökérliszttel és kevés vízzel kevert habarással besűrítettem.
3. A sárgarépás fasírtból én nagyobb mennyiséget készítettem. A hozzávalók felezhetőek.
2 kg darált húshoz 4 db egész tojást adtam és 3 sárgarépát nyersen belereszeltem. 1 közepes fej vöröshagyma, 5 gerezd fokhagyma, só, frissen őrölt bors,pirospaprika majoránna, petrezselyem zöld apróra vágva vagy szárított . Összedolgoztam.
Hengerformára alakítva, sütőpapírral bélelt tepsiben pirosra sütöttem.
180 fokon kb. fél óra - 40 perc max.
Rakó Éva
Az eredeti receptet itt találjátok.
Ez a recept versenyzik a ”Tudatosan táplálkozom” Receptverseny bloggereknek és életmódváltóknak című receptversenyen.
Ha tetszik, akkor szavazz rá és oszd meg facebookon. Egy szavazat = 1 facebook LIKE
A nyertes az lesz, akinek a receptje a legtöbb LIKE-ot kapja a blogomon 2016. március 27-ig.
Te is indulnál a versenyen? Itt találod a versenykiírást.
Nézd meg, hogy a többi versenyző mit küldött be.