Rita Fitnesz Receptjei

Diétás recepteket készítek cukor és fehér liszt nélkül fogyáshoz, egészséges táplálkozáshoz.

Receptkereső

Keresett kifejezés:
Árszint:
Fő kategória:














Konyha:


Étkezés:




Szezon:




Alkalom:










Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:





Speciális összetevő:






Népszerű témák:











Új év, új kihívások – ezért blogolok 2021-ben is!

2021.01.09.

Új év, új kihívások – ezért blogolok 2021-ben is!

A pozitív visszajelzéseitek új erőt adnak nekem.

2020 sokak számára nehéz, borús év volt. Én viszont ennek ellenkezőjét mondhatom el. 2013 óta, amióta blogolok, még nem jött annyi pozitív visszajelzés és siker, mint amennyi 2020-ban ért a blogommal kapcsolatban. Az mondják, hogy a jó íróhoz, jó olvasó kell. Nagyon köszönöm Nektek, hogy ilyen sokan olvassátok a blogbejegyzéseimet! Decemberen rekordokat döntött a nézettségem, de ami igazán megdobogtatta a szívemet az az, amiket írtok az Enni és Fogyni e-bookomra. Írtátok, hogy mennyire nagy segítség Nektek a fogyásban és ezt nagyon jó érzés tudni. A receptjeimet is folyamatosan dicséritek, ami szintén pozitív érzésekkel tölt el. Tudom, hogy van miért csinálnom. Azt hiszem, hogy eddig inkább magamért írtam a blogot. Mert szeretek írni és szeretek egészséges ételeket főzni, de 2021-ben úgy hiszem, fordult a dolog és most már inkább értetek írom. Ezekért a pozitív visszajelzésekért és megerősítésekért, hogy szükség van arra, amit csinálok. Köszönöm Nektek, hogy vagytok! 

Néhány mostanában érkezett visszajelzés az Enni és Fogyni e-bookomra:

,,Soha nem voltam egy konyhatündér, de most már tudatosan oda figyelek, hogy egészséges dolgokból állítsam össze az elkészíteni kívánt ételt. És még sorolhatnám, h mennyi mindent tanultam ebből a könyvedből.. Minden hónapban ha az adott kitűzött célt elérem ,akkor megjutalmazom magam valamivel.. Februárban a jutalmam magamtól az édességes recept könyved lesz :)  Nagyon köszönök mindent!”

Adrienn

 

,,Nagyon örülök, hogy megrendeltem az Enni és Fogyni ebookodat, mert nagyon jókat írsz benne. Főleg nagy segítség nekem, hogy tippeket adsz arra, hogy mikor miket együnk. A honlapodon pedig egyszerűen szuper diétás receptek vannak. Nagyon örülök, hogy rátaláltam az oldaladra a facebook-on, Te adtad az utolsó löketet, hogy elinduljak a fogyáshoz vezető úton!”

Erika

 

2020-ban nem csak az Enni és Fogyni e-bookomat adtam ki, hanem a Fitnesz Édességek könyvemet is. Megcsináltam az online életmódváltó programot, amire több százan jelentkeztetek, és elindult a hírlevelem is, amire csak decemberben 160-an iratkoztatok fel. Új szolgáltatásom, a 4 hetes étrend csomag is rendkívül népszerű. Jó érzés, hogy ezzel is segíthetek elérni a céljaitokat, az egészséges és formás testet.

2021-ben sem fogok pihenni. A pozitív visszajelzéseitek új erőt adnak az alkotáshoz, de a téli hónapokban egy kicsit visszavonulok, és több időt töltök pihenéssel. Az írás persze nem áll le. Sőt! Kedvenc bloggerem, Steve Pavlina hatására január 8-tól belekezdtem egy kihívásba. Steve azt a kihívást teljesítette, hogy 2020-ban az év minden napján posztolt (blogbejegyzést vagy videót). Ezzel jobb íróvá is akart válni és kíváncsi volt, hogy mit hoz ki belőle ez a kötelező, már-már kényszeres írás. Végül nagyon elégedett volt a kihívással és sokat tanult, fejlődött vele. Ezért határoztam el én is, hogy belevágok egy hasonló kihívásba. De nem egy éven keresztül, csak 30 napig. A kihívás alatt minden nap egy blogbejegyzést, vagy hosszabb Instagram bejegyzést fogok írni. Ez talán egy kicsit ellentétesen hat azzal, hogy a pihenést is elhatároztam, de hiszem, hogy gyakorlással hatékonyabban fogok tudni írni és így több időm jut pihenni is. A pihenés pedig azt hiszem, hogy rám fér most. 2021-re még nagyon sok mindent tervezek Nektek… 

Még egyszer köszönöm nektek, hogy vagytok, mert Ti inspiráltok a fejlődésre! 

Szerző: Földi Rita

fotó: Kántor Mia

Rita Fitnesz Receptjei - Hírlevél

Fitnesz receptek és életmódtippek, hogy ne maradj le semmiről! (Nyugi, nem tömöm tele a postaládádat, havonta maximum 2 hírlevelet küldök.)

Név *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!


vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!