• Diétás süti Földi Rita

Hogyan készíts mézeskalács házat?

2016.12.11.

Hogyan készíts mézeskalács házat?

Jól bevált recept, képekkel és videóval

A karácsony elmaradhatatlan süteménye a mézeskalács. Készíthetünk belőle fenyőfa díszeket, gasztroajándékokat vagy egy meseszép karácsonyi mézeskalács házat. Ha jól sikerül a házikó, akkor el is ajándékozhatjuk a művünket, hiszen igazán különleges ajándék egy saját készítésű mézeskalács ház. De, hogy igazán jól sikerüljön, szükséged van egy jó receptre, és ismerned kell néhány apró trükköt is.

Ilyen szépségeket készíthetsz:

Ezekből a videókból lesd el a trükköket!

How to Put Together a Gingerbread House

How to put together gingerbread pieces with royal icing, to make a gingerbread house. Watch the decorating process from beginning to end. http://sweetopia.net/2011/12/video-making-a-gingerbread-house-free-printable-gingerbread-house-template/

Hogyan készült a Mézeskalácsváros egyik háza?

Mézeskalácsvárosnak 2014-ben is építőkre van szüksége, foglalj telket és építs egy házat Karácsonyig! http://www.keresztesi.hu/hu/mezeskalacsvaros/10-telekregisztracio2014.html (lapozz tovább lefelé a sablonokért és a mézeskalács tészta receptért) http://youtu.be/Zzqvsy0l7bk Mézeskalácsvárosnak 2014-ben is párfogókra van szüksége, kérjük, fektessen be egy karácsonyi csodába!

A jól bevált receptemet itt találod. Számolj azzal, hogy a tésztát egy nappal előtte el kell készítened.

Pinterest

undefined

Ügyelj arra is, hogy a mézeskalács háznak szobahőmérséklet kell. Se a túl hideget nem szereti, se a túl meleget.

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined


A mézeskalács ház készítése nagyon jó móka, mely lehet egy családi program is. A gyerekek és a kreatív felnőttek ugyanúgy élvezik a színes, cukormázas házikók elkészítését. Lehet, hogy sok idő és türelem kell hozzá, de a végeredmény kárpótolni fog mindenért. Próbáld ki te is!


Szerző: Földi Rita

fotók: Pinterest

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Szólj hozzá elsőként!

Szerző: Földi Rita

Földi Rita vagyok. Fitness blogomon bebizonyítom, hogy a diétás ételek is lehetnek ínycsiklandóan finomak. Felejtsd el az önsanyargató diétákat és az unalmas ételeket! Ha neked is hiányzik a diétából az édesség, a sütemény, akkor jó helyen jársz!

Segítek neked, hogy finom ételekből állíthasd össze a diétás étrendedet, megmutatom, hogyan lehetsz hosszú távon karcsú és tippeket adok ahhoz, hogy az evésen kívül másban is megtaláld a boldogságot. Olvasd el a cikkeimet, nézd meg a receptjeimet, de előbb ismerj meg jobban, ha pedig kérdésed van, üzenj nekem itt!