• Vagány Receptek e-book
  • Életmódváltó Csomag - Étrend és Receptek
  • Megjelent könyveim
  • Fitnesz édességek könyv
  • Enni és Fogyni ebook

Jön Magyarország legmodernebb állásbörzéje!

2018.11.15.

Jön Magyarország legmodernebb állásbörzéje!

Több mint 100 kiállító céggel és közel 500 állásajánlattal minden idők leghatékonyabb álláskeresési módját próbálhatjuk ki november 20-án az EURES-nek köszönhetően.

Napról napra hallani arról, hogy melyek azok a területek, melyeken hiányzik a megfelelően képzett, tapasztalt munkaerő. Számtalan állásbörzét és karriernapot tartottak idén is annak érdekében, hogy a kereslet és a kínálat egymásra találhasson. Azonban úgy tűnik modernebb megoldásokra is szükség van, a fiatal álláskeresőket pedig érdemes a virtuális térben is megszólítani.  A magyarországi munkaerőhiány enyhítésére – csakis magyar cégek részvételével – szervezi meg online állásbörzéjét az EURES Magyarország hálózat.

Az érdeklődés óriási, eddig több mint 100 kiállító cég regisztrált és közel 500 állásajánlatot töltött fel. A kiállító cégek között vannak olyan ismertebb nevek is, mint például a Suzuki, a Siemens, a Waberer's, a Nestlé, a Deloitte, vagy a Randstad.

Szinte minden területről találhatunk állásokat, az adminisztráción keresztül, a vendéglátáson át a gyógyszeriparig. A négycsillagos zirci Forest Hill például szállodai recepciós állást kínál. A Siemens Zrt. többek között mérnök gyakornokot, műszakvezetőt, CNC gépkezelőket keres.  A Grundfos gépjármű ügyintézőt is szeretne felvenni. A KÉSZ Csoport képzésszervezői, számlaellenőri, adótanácsadó állásokat is kínál.  Az Ante P92 Kft. pedig Java Developer és iOS Developer pozícióra is várja a jelentkezőket.

Az Európai Online Állásbörze népszerűsége valószínűleg annak is köszönhető, hogy mind a kiállítók, mind az álláskeresők számára ingyenes. Ráadásul a börze alatt interjúkra jelentkezhetünk, videóchaten léphetünk kapcsolatba a kiállító cégek képviselőivel, és akár azonnali visszajelzést is kaphatunk a megfelelésről.

Az eseményre még nem késő regisztrálni és feltölteni az önéletrajzunkat.

 Regisztráció itt: https://www.europeanjobdays.eu/hu/events/new-career-hungary

 Időpont: 2018. november 20. 10-től 16 óráig. (Az Európai Bizottság, www.europeanjobdays.eu weboldalán.)

 Az esemény Facebook oldalát is érdemes követni a friss információkért.

forrás: eures.munka.hu | indexfotó: shutterstock

Szerző: Földi Rita

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!

Szerző: Földi Rita

Földi Rita: szakács, táplálkozási tanácsadó, életmódblogger

Fitnesz blogomon bebizonyítom, hogy a diétás ételek is lehetnek ínycsiklandóan finomak. Felejtsd el az önsanyargató diétákat és az unalmas ételeket! Ha neked is hiányzik a diétából az édesség, a sütemény, akkor jó helyen jársz!

Segítek neked, hogy finom ételekből állíthasd össze a diétás étrendedet, megmutatom, hogyan lehetsz hosszú távon karcsú és tippeket adok ahhoz, hogy az evésen kívül másban is megtaláld a boldogságot. Olvasd el a cikkeimet, nézd meg a receptjeimet, de előbb ismerj meg jobban, ha pedig kérdésed van, üzenj nekem itt!