Rita Fitnesz Receptjei

Diétás recepteket készítek cukor és fehér liszt nélkül fogyáshoz, egészséges táplálkozáshoz.

Receptkereső

Keresett kifejezés:
Árszint:
Fő kategória:


Konyha:


Étkezés:
Szezon:
Alkalom:


Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:

Speciális összetevő:


Népszerű témák:Könyvrendelés

Enni és Fogyni ebook

Ha mindig is tudni akartad, hogy hogyan lehet Enni és Fogyni, akkor ez a könyv Neked szól! 

Egy könyv azoknak, akik imádnak finomakat enni, de vigyázniuk kell az alakjukra, vagy nem ehetnek fehér cukros, fehér lisztes ételeket. Hiány van azokból az ételekből, melyek megfelelnek ezeknek az elveknek, és mégis finomak. A legtöbb ilyen étel élvezeti értéke alacsony, pedig nem kellene így lennie. A könyvben bebizonyítom, hogy lehet diétázni, fogyni és nagyon finomakat enni egyszerre.  Nem kell koplalni. Sőt, sokat kell enni ahhoz, hogy fogyni tudjunk. Nem kellenek csodaszerek és a sztárdiéták sem működnek. Életmódváltás kell. Ennek lépéseit mutatom be.

Sok receptes könyv van a piacon, számos foglalkozik fogyókúrával is, de ez a könyv, azoknak szól, akik elhatározták, hogy tartósan le szeretnének fogyni, és közben élvezni  akarják az ízeket is.

Vélemények és visszajelzések

Kinga

,,A könyvet fantasztikusnak találom! Igazi térkép számomra az úton, amin elindultam kissé tudatlanul. A könyv segített, hogy visszataláljak a helyes útra és hogy megtartsam a súlyt, amivel elégedett vagyok. 

Azt szeretem benne, hogy a tanácsok, leírások mintha személy szerint nekem szólnának, mintha barátokként beszélgetnénk az életmódváltásról. Imádom úgy, ahogy van!”

Valéria

,,Örökös fogyókúrázó vagyok, és tudtam, hogy azért rendeltem meg az Enni és Fogyni könyvedet, mert valamit éreztem benne, ami segíteni fog nekem. Akkor el is kezdtem olvasni. És csak olvastam, és csak olvastam sokáig. Annyira lenyűgözött a mondanivaló, hogy nem tudtam abbahagyni az olvasást. Miután elkezdtem olvasni az Enni és Fogyni eBookot, ráeszméltem, hogy megtaláltam az igazit, azt ami nekem kellett ahhoz, hogy el tudjak indulni végre a fogyókúrák végtelen kudarcai után egy olyan úton, ami végre utat mutat mindenkinek aki csak le szeretne fogyni.

Nekem olyan, mint egy Biblia, amihez bármikor nyúlhatok, amikor bajban vagyok. Ez az a könyv, amit minden fogyni vágyó keres, és örül, mikor végigolvassa, mert tudja, ha követi a módszert, akkor eredményeket fog elérni. Rámutatsz arra, hogy a fogyókúránk azért nem hatásos, mert - "...a végén beleununk, mert túl sok mindenről kell lemondanunk".

Minden benne van ebben a könyvben, aminek benne kell lennie, és magára vessen az, aki nem olvassa végig.

Okos, érthető, átlátható, könnyű eligazodni benne, szép és látványos, jól kidolgozott, mindenre kiterjedő könyv. Elmondod benne, hogy miért nem tudunk lefogyni és mit kell tennünk azért, hogy sikerüljön végre.

Most érzem először, hogy igazán le fogok fogyni, mert mindent tudni fogok, amire szükségem lesz az életmódváltáshoz, mert mindez benne van ebben a nagyszerű könyvben. Örülök, hogy rátaláltam."

Küzdelem a kilókkal blog

,,Nem titkolt szándékom, hogy Földi Rita e-bookja, könyve mintájára, tanácsára szeretnék most nekifogni az életmódváltásnak. Már ajánlottam Őt a blogban. Azért választottam Földi Ritát, mert nem tiltja az édességeket, csak mivel Ő szakács, át tudja formálni egészségesebb formába ugyanazt az ételt. Rájöttem, hogy nem tudom száműzni az életemből az édességeket, kell egy kis nasi."

fogyj-le-ha-tudsz.blog.hu

 Adrienn

,,Soha nem voltam egy konyhatündér, de most már tudatosan oda figyelek, hogy egészséges dolgokból állítsam össze az elkészíteni kívánt ételt.. És még sorolhatnám, h mennyi mindent tanultam ebből a könyvedből.. Minden hónapban ha az adott kitűzött célt elérem ,akkor megjutalmazom magam valamivel.. Februárban a jutalmam magamtól az édességes recept könyved lesz :)  Nagyon köszönök mindent!”

 

Ha Neked sem megy könnyen a fogyás és már mindent kipróbáltál, de a súlyod csak gyarapodott, akkor ez a könyv Neked szól!

Rendeld meg most!

»»» Tovább a webshopra

Mentés

Mentés