2014.11.20.

Minimális kalória és maximális ízek jellemzik ezt az ételt. Egy könnyű testépítős ebéd vagy vacsora, mely könnyen és gyorsan elkészíthető.
Hozzávalók (2 személyre):
1 kisebb karfiol
2 db hekkfilé
120 g kuszkusz
só
őrölt fekete bors
bazsalikom
1 dl tej (1,5%-os)
1 tk. olívaolaj
Elkészítés:
1. A karfiolt sós vízben puhára főzzük. Majd leöntjük róla a vizet és félretesszük.
2. A hekket sóval, borssal és morzsolt bazsalikommal bedörzsöljük, majd egy jénai tálba tesszük és 1 dl tejet öntünk alá. 200 C fokra előmelegített sütőben pirosra sütjük.
3. Egy lábosban felforralunk 180 ml sós vizet. Majd lehúzzuk a tűzről és belekeverjük az olajat és a kuszkuszt. Lefedjük és 5 percig állni hagyjuk. 5 perc után villával elkeverjük.